Workshops

Persoonlijke begeleiding in kleine groepen is mogelijk tijdens workshops:

Onderwijs en ICT

Programmeren, werken met tablets, laptops of Chromebooks in de klas. Zo simpel is het nog niet om de leerling niet af te laten leiden door deze wonderlijke middelen tijdens de les. Hoe kun je taalvakken en andere vakken vormgeven met behulp van ICT? Hoe behoud je klassenmanagement tijdens het gebruik van digitale middelen in de klas. Deze en andere oplossingen kan ik u en uw collega’s geven tijdens een workshop gericht op onderwijs en ICT.

Virtual Reality

De lancering van de Apollo-missie meemaken vanuit de cockpit: een ervaring die veel indruk zal maken op leerlingen en een bijzonder aftrap kan zijn voor lessen over de ruimte, natuurkunde of bijvoorbeeld wiskunde. Wandelen door een vulkaan tijdens aardrijkskunde, of rondlopen in een bedrijf, als voorbereiding op een stage. Een van de meest effectieve manieren om iets te leren is als leerling actief met de leerstof aan de slag te zijn. Denk aan doen en ervaren. Dat zijn de ervaringen die bij de leerlingen het best blijven hangen. Maar het is niet altijd mogelijk om met de leerlingen erop uit te gaan. Virutal Reality (VR) maakt dit mogelijk. VR maakt het mogelijk om leerlingen te helpen complexe begrippen of lastige concepten te begrijpen, door ze te ervaren. Maar hoe pas je VR in het huidige onderwijs? Wat zijn de mogelijkheden? Tijdens deze workshop leer je omgaan met verschillende VR technologieën. Je krijgt een idee over wat VR nou precies inhoudt en wat er mogelijk is binnen de klas. Maar vooral hoe je zelf gebruik kan maken van deze technologie!

Linkedin

In deze workshop krijg je beter inzicht in wat LinkedIn is en wat het voor u kan betekenen als werkzoekende of als ondernemer. Tijdens deze workshop bespreken we de theorie en gaan we aan slag met kleine praktijkopdrachten, waarbij je je eigen LinkedIn steeds beter weet in te richten naarmate de workshop vordert. Neem je eigen laptop of tablet dus mee, zodat je ook echt aan de slag kan gaan. Op deze manier ga je naar huis met een verbeterd profiel. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden voor de vervolg workshop -> “Bedrijfspagina & LinkedIn”

WordPress

Zou je misschien je eigen website willen maken, zelf kunnen aanpassen of bijhouden? Dan is deze workshop echt iets voor jou. Met WordPresse maak je zonder technische voorkennis binnen een dag een professionele website. Deze WordPress workshop bespaart uiteindelijk een hoop tijd omdat je het niet zelf uit hoeft te zoeken, we nemen stap voor stap het hele proces door. Er is veel ruimte om vragen te kunnen stellen.

Gedichten schrijven

Gevoelens, gedachten en observaties zijn op te schrijven in gedichten die voor ieder bekend en begrijpelijk zijn. Vaak moeten gedachten eruit. Je wilt je gedachten het liefst vertellen. Een schrijver of dichter drukt zich uit door middel van taal. De letters die samen woorden vormen is je werkterrein. Taal gebruik je dan als gereedschap. Met taal kun je spelen, op allerlei manieren. Maar hoe dat je dat? Wil je jouw gedachten ook op papier kunnen uitdrukken, vraag dan meer informatie op over deze workshop. Deze workshop is ook mogelijk om als groep te reserveren. Gedichten over een specifiek onderwerp behoort tot de mogelijkheden.

Cabaret

Wie kent het niet? Misschien wil je wat meer humor in je leven gooien. Of misschien pak je het wel groter aan en zou je ooit je eigen show willen hebben. Maar waarschijnlijk heb je vooral zin in een uitdagend moment, waarin je zeker nieuwe kanten van jezelf leert kennen. Wat kan je verwachten? Een dag vol spel, cabaretoefeningen maar ook kleine optredens in tweetallen, of misschien wel voor een grotere groep. Neem jezelf op de hak, of relativeer het leven. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen per workshop. Voor ondernemers of vriendengroepen zijn er grotere groepen per uitzondering mogelijk. Ben je nieuwsgierig geworden, neem dan snel contact op….

Advertenties

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑