Webdesign

Een website laten maken maakt steeds vaker deel uit van de marketingstrategie van een bedrijf. En dat is logisch, want jouw website is veel meer dan een online visite kaartje. Een succesvolle website kan van bezoekers, klanten maken.

Ontwerp en bouw

Bridocrux helpt je met het hele traject van concept tot een werkende website, of met een gedeelte hiervan. Die keuze ligt bij u. De websites gemaakt word is altijd gebruiksvriendelijk en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

De websites die Bridocrux maakt zijn gemaakt met een Content Management System (CMS). Dit betekend dat u altijd gemakkelijk en direct de website content kan beheren en aanpassen naar wens, zonder dat daarvoor opnieuw een webdesigner in te schakelen.

Een website hoeft niet altijd een hoog kostenplaatje te hebben, neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden te bespreken.

U kunt Bridocrux op verschillende manieren inschakelen:

Op projectbasis

  • Bridocrux kan uw nieuwe website van A tot Z ontwerpen en bouwen met ondersteuning voor alle randzaken zoals hosting en e-mail.

Voor ondersteuning

  • Bridocrux kan uw bestaande website onderhouden of uitbreiden. Bridorux kan u ook helpen met andere online zaken zoals SEO of social media.

Tijdelijk

  • U kunt mij inhuren als freelancer op uurbasis wanneer u handen tekort komt en tijdelijk een frontend webdeveloper nodig hebt.

Meer weten, neem contact op of stuur een mail

Advertenties

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑