Social Media

Steeds meer bedrijven beginnen met het inzetten van social media voor hun bedrijf. De voornaamste reden om met social media aan de slag te gaan is om eenvoudig berichten te kunnen delen met de wereld en om het contact met de klant makkelijker te maken. De noodzaak van een wekelijkse nieuwsbrief verdwijnt. Echter verkijken veel mensen zich op de tijd die het onderhouden van sociale media kost.


Om dagelijks bezig te zijn met Twitter, Facebook, Instagram en misschien zelf YouTube bent u zeker een half uur tot een uur kwijt per dag aan tijd. Tegenwoordig schrijft u tweets, leest u de updates over uw neetwerk en reageert u eventueel op vragen en replies. Per week sluipt er dus al snel 3 tot 5u aan tijd in. Per maand is dit al snel gemiddeld 20u. Ofwel 2,5 werkdag. Dit zijn uren die niet te factureren zijn aan uw klant en dus niet de winst opleveren die u graag zou zien. Naast de uren die u kwijt bent aan het onderhouden van sociale media, bent u natuurlijk ook tijd kwijt om alles up to date te houden qua informatie.


Bridocrux kan deze zorg van u overnemen. Bridocrux kan uit uw naam berichten versturen, zonder dat de ontvanger dit door heeft. Zo kan Bridocrux iedere dag een aantal updates plaatsen, reageren op replies en zorgen voor interactiviteit op uw sociale media accounts.

De kosten voor het onderhouden van uw sociale media is erg afhankelijk van uw wensen en de grote van uw bedrijf.

Meer weten, neem contact op of stuur een mail

Advertenties

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑