SEO-teksten

Vroeger typte mensen nog de URL in van je bedrijf, merk of shop, maar die tijd is voorbij. Merendeel van de internetgebruikers surft naar Google om daar verder te gaan zoeken. Zorg samen met Bridocrux ervoor dat klanten je weten te vinden. Zorg met de juiste SEO teksten dat je op de juiste plek staat binnen de zoekresultaten van Google.


SEO-teksten helpen om de vindbaarheid van de website te verbeteren. Door de bezoeker van de website waardevolle inhoud aan te bieden. Google moet je daarmee vertrouwen, dat die uw website bovenaan de zoekresultaten zal zetten.


Zo is het belangrijk om specifiek voor de bezoeker te schrijven. De juiste zoekwoorden te gebruiken. Het is bijvoorbeeld belangrijk om niet specifiek voor de zoekmachine te schrijven, want dan val je als bedrijf meteen door de mand. Het is belangrijk een interessante tekst te schrijven op een manier waarmee je de bezoeker overhaalt om verder te lezen.

Als je bijvoorbeeld merkt dat bezoekers steeds met dezelfde vragen blijven mailen, dan is het optie om de website aan te passen of een blog te gaan schrijven. Door steeds in het achterhoofd te houden wat de bezoeker graag zou willen lezen, schrijf je specifiek voor die bezoeker. Allereerst moet je hoog in de rankering komen van Google, daarna komen ze op een pagina waar de bezoekers een dienstenpagina, productpagina of de contactpagina te zien krijgen. Vindbaarheid in Google is dus in feit de eerste stap.

Meer weten, neem contact op of stuur een mail

Advertenties

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑