Nieuwsbrieven

Voor u is het de normaalste zaak van de wereld, maar klanten kunnen serieuze twijfels hebben of ze hun e-mailadres wel bij uw website achter willen laten. Vooral omdat privacy op het internet sowieso al een schaars iets is, daarnaast willen mensen hun eigen inbox graag beschermen, omdat het vaak het enige plekje is waar ze nog wel privacy hebben. Dus zult u als bedrijf echt iets interessants moeten aanbieden om tot die inbox wel toegang te krijgen.


Een nieuwsbrief, klinkt misschien niet aantrekkelijk, vooral omdat u zich moet afvragen wat de klanten met het nieuws over u bedrijf zouden moeten? Eigenlijk is nieuws over u bedrijf alleen interessant voor uzelf. Pas als de klant het als een cadeautje in hun inbox vind, zal het waarderen dat u die nieuwsbrieven blijft sturen. Aangezien de klant zich altijd moeten kunnen uitschrijven van de nieuwsbrief.

Laat Bridocrux u helpen met het schrijven van dat ene cadeautje genaamd nieuwsbrief voor uw bedrijf. Stel de klanten op de hoogte van ontwikkelingen die er voor hun echt toe doen.

Meer weten, neem contact op of stuur een mail
Advertenties

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑