Die blik is goud waard….

Het gebeurd me verschillende keren per jaar…

Ja ik kom ook nog eens ergens. De supermarkt, een restaurant, benzinestation, de bioscoop, het postkantoor of nog erger de sauna. Krijg je het beeld wat ik wil scheppen? Ik kom ook nog wel eens ergens anders dan op school. Om het nog erger te maken, heb ik ook wel eens wat anders aan dan mijn ‘schoolkleding’ bijvoorbeeld tijdens de hond uitlaten een jogingbroek, of in het zwembad een bikini of iets dergelijks.

En ja hoor, dan gebeurd het. Een leerling ziet me…..en ik zie de leerling.
De leerling kijkt me grappig aan, met een voor mij bekende blik. Daarna draait hij of zij hun hoofd even weg om dan nogmaals me aan te kijken. Niet veel later komt de opmerking. “Wat doet u hier?”

Blijf het geweldig vinden als ik de schok en afschuw op hun gezicht zie. Ik leef ook buiten school. Soms geloof ik dat ze denken dat we ’s avonds aan de accu worden gezet, om ’s morgens weer fris voor de klas te staan…

Die blik is goud waard….
.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑