#preciousmoments

Soms valt me iets op, blijft me het gewoonweg bij. Misschien omdat het me verbaasd, me enorm aan het lachen heeft gemaakt of gewoonweg een indruk heeft achtergelaten die ik liever niet voor me wil houden. Het is belangrijk om die momenten juist te waarderen, want er is tegenwoordig al genoeg ellende in de wereld om je druk over te maken. Soms gebeurd er gewoon iets dat me raakt.
 
Het kan iets zijn binnen mijn baan als docent in het voortgezet onderwijs, als moeder van een heerlijke peuter of als zwangere van mijn tweede liefde voor het leven, als echtgenote van een enorme lieverd. Of simpelweg als mens op deze wereld.
 
Deze #preciousmoments zijn momenten om te onthouden. De moeite waard om speciale zorg te nemen om ze te onthouden. De moeite waard dus om ze op te schrijven, zodat ik op een later moment terug kan kijken, kan genieten van de herinnering.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑