Rots in de branding #BlimageNL

Heel rustig beklim ik de zes trappen naar de ruimte waar we vandaag vergaderen. Wie heeft het verzonnen dat er een vergadering om half vijf word gestart op de bovenste verdieping van een andere locatie dan onze…. dat speelt er in mijn hoofd. De redenen zijn eigenlijk erg logisch. Maar met mijn longen nog niet bekomen van de problematiek van vorige week, vind ik elke inspanning momenteel in het kader “liever niet” vallen.
Uiteindelijk bestijg ik ook die laatste trede en loop een koele ruimte binnen. De gesprekken gaan voornamelijk over de gevolgen van de aanslagen in Parijs. Iedereen heeft zijn mening erover en zoals het vaker is met docenten onder elkaar, lopen de gemoederen soms hoog op. Gelukkig word het startsein voor de vergadering net op tijd gegeven.
Het gaat over de projectweek. Een week waar ik zelf niet bij aanwezig kon wezen doordat ik thuis zat met ziekteverlof. Er zijn een hoop klachten over de organisatie, de inzet van collegae en vooral over de duidelijkheid van de taken onderling. Maar wat bij mij is blijven hangen is het feit dat ik gemist werd. Gemist omdat ik de altijd vaste rots in de branding voor het team ben. Dat ze dat ankerpunt duidelijk gemist hebben in de projectweek. Want ja, het mag zo wezen dat ik de projecten niet meer organiseer dit jaar, maar projecten draaien is nog steeds een van mijn favoriete momenten van het jaar.
Na een week vol negativiteit rondom mijn eigen gezondheid, was het een echte opsteker om van het team te horen dat ik word gezien als de rots in de branding. Nu moet ik wel toegeven dat ik mezelf meteen als een soort Free Willy in de branding zag liggen. Totaal overgeleverd aan de natuur. Denk niet dat de collegae dat bedoelden, tenminste dat hoop ik toch niet.
Ga het toch maar eens navragen….
@Fransdroog bedankt voor tweet met de prachtige foto.
Rots in de branding #BlimageNL

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑