De vakantie voorbij…

De weken vliegen om. Van te voren volgepland met idealen en wensen. Naderhand erachter komen dat de tijd te kort was voor alle wensen en idealen. Uitjes met het gezin, werken in huis, ook dat staat niet stil en niet vergeten, werken aan alle ideeën die ik in mijn hoofd had zitten uitwerken op papier.
Ok, dat lieg ik. Niet alleen op papier, maar ook digitaal. Bijvoorbeeld Peppels moet gevuld worden dit jaar. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk toetsen digitaal gaan geven, ook dat kost voorbereiding. Dus ben ik er best druk mee. Het vuur is aangewakkerd.
De eerste mailtjes zijn de deur uit. Reacties strompelen binnen. Mijn wachtwoorden aangepast en de digitale methodes nog eens streng bekeken. Nieuwe opdrachten in de cloud gezet. Klassenlijsten gemaakt. Tas weer ingericht. School Ipad opgeladen. Snacks voor tijdens de vergaderingen gehaald. Kortom ik ben er klaar voor. Klaar voor een nieuw jaar vol avonturen. Heb er zin in!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Mogelijk gemaakt door WordPress.com.

Omhoog ↑